Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Spring 2010 Collection

Καλωσορίσατε στο ανανεωμένο, πιο κοσμοπολίτικο, blog “Mama mia”. Μετά από πολύ δουλειά αποφάσισα να αλλάξω το παλιό “φτωχό” μου site. Μπορεί να μην έχει αλλάξει η θεματολογία, αλλά η εμφάνιση νομίζω ότι είναι πλέον πολύ ευχάριστη στον αναγνώστη.
Έχουμε πολλά τρέχοντα θέματα στην επικαιρότητα, αλλά σας είχα υποσχεθεί τις νέες συλλογές των διασημότερων οίκων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2010. Ξεχώρισα κάποιες που αποπνέουν στυλ και διαχρονικότητα. Με ενθουσίασε η συλλογή του Dior, γιατί τα ρούχα του είναι φόρος τιμής στην κομψότητα παλιότερων δεκαετιών. Οι resort και οι couture συλλογές είναι πολύ glamorous, θα σας δείξω όμως ότι υπάρχει στις συλλογές ready to wear.
Dior















Dsquared2: Η φετινή RTW συλλογή τους δε με ενθουσίασε παρ’ όλο που είμαι φανατική οπαδός τους. Τη θεωρώ πολύ trash chic και δε μου ταιριάζει.
Όμως φέτος αναμένουμε από τους σχεδιαστές Dan και Dean Caten, το καναδικό δίδυμο που έχει δυναμική επιρροή και ξέρει από πάρτι, μια συνεργασία με τη MAC που δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί όπως λέει ο Dan. «DSquared2 and MAC are on the same trip!»




















Dolce &Gabana



















Chanel: cruise - couture - ready to wear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου