Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Το γεγονός των ημερών!!!

Δεν γινόταν να το αφήσω ασχολίαστο τέτοιο γεγονός! Αφού σε όποιο ειδησιογραφικό site και να έμπαινα ένα ήταν το θέμα: Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΤΗΣ KATΕ KAI TOY WILLIAM.

Ο αρραβώνας της Kate Middleton με τον Prince William πυροδότησε μια έκρηξη ιντερνετικού ενδιαφέροντος.Με αποκορύφωμα – τι τίτλο θα έχει η Κέιτ; Μήπως μπαίνει στη γραμμή για να γίνει βασίλισσα; Και πώς ο Prince Harry τα αντιμετωπίζει όλα αυτά;

Υπολογίζοντας όλα αυτά μπορεί να είναι ένας βασιλικός πόνος, γι’ αυτό κάναμε μια έρευνα για σας. Να μια γρήγορη περίληψη του όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το βασιλικό γάμο, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ρωτήσετε.

Ο τίτλος Kate Όταν παντρευτεί, Kate Middleton θα είναι ανεπίσημα Princess Catherine. Ο επίσημος τίτλος θα είναι πιθανώς είναι Her Royal Highness Catherine of Wales. Αικατερίνη της Ουαλίας. Τελικά, μετά από πολλά χρόνια και εκτός απροόπτου τραγωδίας ή διαζυγίου, η ίδια και ο Γουίλιαμ θα γίνουν η βασίλισσα και ο βασιλιάς της Αγγλίας. Αλλά! Δεν θα πρέπει να περιμένουν γι’ αυτό τον τίτλο, όσο θα τον κατέχει ο πεθερός, ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας.

Ποιος αποφασίζει για τους τίτλους;

Η βασίλισσα φυσικά, ποιος άλλος; Ένα εξαιρετικό άρθρο από τη Morning Herald στο Σύδνεϋ εξηγεί ότι αν ο Βασιλιάς Κάρολος κάνει την έκπληξη και απαρνηθεί τον τίτλο του, η Kate γίνεται αυτόματα HRH (Her Royal Highness) Princess William of Wales.. Και πάλι, όμως, αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο. Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, πιστεύεται ότι ο μικρός θα πάρει το όνομα: Γουίλιαμ Πρίγκιπα της Ουαλίας, καθιστώντας έτσι την Kate την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μπερδευτήκατε;

Είδατε τι προβλήματα έχει ο κόσμος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου