Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μανούλες, διασκεδάστε!!!

Όταν ένα blog ονομάζεται ellinidamama, θα περίμενε κάποιος ότι θα ασχολούμαι με θέματα που αφορούν τα παιδιά - όπως συμβαίνει με όλα τα sites και blogs που έχουν μέσα τη λέξη "μαμά". Εγώ πιστεύω ότι η σημερινή Ελληνίδα μαμά έχει κι άλλα ενδιαφέροντα από το αν το παιδί της ξυπνάει μέσα στη νύχτα και αν η μάρκα πάνες που χρησιμοποιεί είναι κατάλληλες για το μωρό της. Τελευταία πηγαίνω με δυσκολία σε παιδικά πάρτι και βαριέμαι θανάσιμα

Αρχίζουν οι μάνες την κουβέντα για τα παιδιά τους και δεν λένε να σταματήσουν. Τα παιδιά τους είναι τα ομορφότερα, τα εξυπνότερα, είναι τα καλύτερα στο σχολείο, στις δραστηριότητες, αλλά μέσα στο σπίτι δεν τα αντέχουν ούτε στιγμή. Και μετά αρχίζει το αντίστροφο. Είναι ζωηρά, ανυπάκουα, τους σπάνε τα νεύρα, είναι μόνιμα κουρασμένες, επίσης δεν προλαβαίνουν να κάνουν αυτά που θέλουν και πολλά άλλα.

Ηρεμήστε βρε κορίτσια! Όταν βγαίνετε έξω μόνες, έστω και στα πάρτι μην αναφέρεστε συνέχεια στα παιδιά σας και στη μίζερη ζωή σας. Αφήστε τα όλα πίσω και πιείτε ένα ποτήρι κρασί συζητώντας για μαλλιά, νύχια, τον Πάγκαλο (γιατί είναι τελευταία πολύ στην επικαιρότητα;) και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου