Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Make up tips for Spring 2010

Δεν τελειώσαμε ακόμη με την ανανέωσή σας εν' όψη της ανοιξιάτικης σεζόν.
Έχουμε και το maquillage!
Σίγουρα όλες έχετε ένα προσωπικό στυλ και ένα βασικό μακιγιάζ που κάνετε καθημερινά πριν φύγετε για τη δουλειά, τη βόλτα ή τον καφέ. (Έτσι λέμε στη Θεσσαλονίκη την απογευματινή έξοδο είτε σε καφετερία είτε σε μια φίλη την ώρα που τα παιδιά μας είναι στα αγγλικά).
Κάθε φορά που κατεβαίνετε στην αγορά και νιώθετε "κάπως",... - γιατί το ρούχο που θέλατε δεν υπάρχει σε Large ή γιατί δεν έχετε χρήματα να ξοδέψετε για τον εαυτό σας ή γιατί μαλώσατε με τον αγαπημένο σας - σίγουρα έχετε μπει σε ένα μεγάλο κατάστημα καλλυντικών και έχετε αγοράσει έστω μία όζα (μανό) ή ένα μολύβι ματιών.
Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε καινούρια είδη μακιγιάζ, τουλάχιστον πάρτε πρώτα μια ιδέα από τα tips μου, για να μην καταλήξουν όλα ξεχασμένα στο νεσεσέρ.
Πρώτα ας πάρουμε μια γεύση από το μακιγιάζ των μετρ της μόδας από την φετινή collection Άνοιξη - Κλοκαίρι 2010.



Και φυσικά θα σταθούμε στο αγαπημένο μου smokey eyes. Δεν χρειάζεται να είναι total black ή grey, θα δείτε ότι μπορεί να δημιουργηθεί με διάφορα χρώματα. Ένα πολύ ωραίο δροσερό ανοιξιάτικο smokey που ταιριάζει σε μεσογειακές γυναίκες είναι το πράσινο - λαδί. Αλλά έχω δοκιμάσει και smokey eyes στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μωβ με ροζ bebe lip gloss και μου άρεσε πολύ. Θα παρακολουθήσουμε ένα video με οδηγίες για να δημιουργήσετε με εύκολο τρόπο ένα τέτοιο μακιγιάζ.

1 σχόλιο: