Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Τσικνοπέμπτη σήμερα!

Αργήσαμε λίγο σήμερα, αλλά είχα κάτι δουλειές. Είπα να κατέβω λίγο στην αγορά να δω τι γίνεται από κίνηση και τιμές. Σας ενημερώνω ότι οι εκπτώσεις είναι πολύ καλές και η ποικιλία ακόμη μεγάλη. Ο κόσμος μόνο βλέπει, δεν ψωνίζει. Επιλεκτικά παίρνει ότι έχει πραγματικά ανάγκη και επενδύει όσα χρήματα μπορεί για του χρόνου, κυρίως σε παλτό και παπούτσια. Δώστε λεφτά στο λαό κύριοι, να "κινηθεί" λίγο το εμπόριο, γιατί πώς θα κρατηθούν οι επιχειρήσεις ζωντανές?
Κάτω στην κέντρο γίνεται χαμός σήμερα. Παντού ψήνουν, στην Αριστοτέλους έχουν στήσει τρελό φαγοπότι και τα νεαρά παιδιά έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά που πουλάνε αποκριάτικα είδη και στολές. Το κλίμα μας αντιπροσωπεύει ως έθνος: Είμαστε όλοι καρναβάλια.

Τρέχει η επικαιρότητα, και δεν προλαβαίνω να "σηκώσω" αυτά που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον (ή μου προκαλούν αηδία).
Θέλω να μάθω που πρέπει να καταγγείλω τη διαφήμιση της VODAFONΕ που προβάλει την επανάσταση και τους ήρωες του 1821. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στα οικονομικά διδάχθηκα εμπορικό δίκαιο, και στο κεφάλαιο της διαφήμισης έμαθα ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε σύμβολα και πρόσωπα του έθνους μας και της ελληνικής παράδοσης. Κι όχι μόνο σύσταση δεν γίνεται τους διαφημιστές ποτέ, αλλά σε λίγο καιρό θα βραβευθούν για τις πρωτότυπες ιδέες τους. Θα τρελαθώ μ' αυτά που βλέπω, "θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο".
Άντε να ευθυμίσουμε λίγο, μια που θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια!!!! Καλά να περάσετε σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου