Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Όχι πια σεξ μόνο φίλοι...

Ξέρω ότι διαβάζοντας τον τίτλο, το μυαλό σας πηγαίνει στο βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου. Όμως δεν πρόκειται να αναλύσω το περιεχόμενο του βιβλίου.
Αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο με τη "δραματική" οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αν και κακώς βέβαια δεν ζητούν τη γνώμη μου, όμως έχουμε πλέον την ελευθερία και την ευκαιρία να λέμε τη γνώμη μας μέσα από αυτό το μέσο που λέγετε ιντερνέτ.
Ανακάλυψα τελευταία κάτι, που το βιώνω κι εγώ. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να είναι όλοι εθισμένοι με το internet (κυρίως το blogging και το facebook) και όλα τα ζευγάρια κάθονται πλέον μπροστά από τις οθόνες των υπολογιστών τους και δε μιλούν μεταξύ τους μέχρι να κάνουν shut down. Μη νομίζεται ότι αλλάζει κάτι μετά το σβήσιμο του υπολογιστή.
Στην Αμερική, διάβασα, μόλις κλείσουν τους φορητούς πιάνουν στα χέρια τα blackberry, μέχρι να κλείσουν τα "μάτια". Για σεξ ούτε λόγος. Τα κορίτσια δηλώνουν ότι ξεγυμνώνονται μόνο για να κάνουν μπάνιο. Και δε τους νοιάζει. Δεν έχουν διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις. Αυτό που συνέβαινε στο sex and the city ξεχάστε το, δεν υπάρχει πια.
Και δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, διάβαζα σε ένα άρθρο ενός περιοδικού που είχε αφιέρωμα στις νέες αμερικάνικες σειρές, ότι ό,τι ήταν το σεξ για τη Σαμάνθα, είναι για την πρωταγωνίστρια Τίνα Φέι του 30 Rock, ένα μπουρίτο. Εκεί πλέον βρίσκουν οι γυναίκες την απόλαυση, στο φαγητό και στην εργασία. Αν νιώσουν την ανάγκη για μια ερωτική περιπέτεια, έχουν μέσα από το Internet την ευκαιρία να γευτούν τον έρωτα με ένα νέο σύντροφο γρήγορα, αδέσμευτα και χωρίς προβλήματα.
Το νέο πρότυπο της πραγματικά ανεξάρτητης γυναίκας έρχεται. Θα με θυμηθείτε σε λίγο καιρό... όταν η γυναικεία ανεργία μειωθεί κάποτε στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου