Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Hair Style!

Απευθύνομαι αποκλειστικά στις γυναίκες σήμερα. Κορίτσια, σας έχω 10 νέα κουρέματα για να ανανεωθείτε! Η απόφαση είναι δική σας.

Για σας που έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε με μια φράντζα και ανταύγειες να αλλάξετε look και να το διατηρήσετε όλη τη σεζόν. Αν βαρεθείτε τη φράντζα, την μακραίνετε το καλοκαίρι. Αν και εκ πείρας σας διαβεβαιώνω ότι η φράντζα σώζει πολλές bad hair days.




Ακόμη μια πρόταση για μακριά μαλλιά. Και πάλι κυριαρχούν οι έντονες ανταύγειες, αλλά κομμένα λίγο πιο φυλαριστά για πιο δυναμικό look.





Για σας τώρα που βαρεθήκατε το μακρύ μαλλί και τις ανταύγειες, ένα γλυκό καστανό και ένα καρέ θα σας τονίσει την σοφιστικέ πλευρά του εαυτού σας. Σας δίνω λοιπόν μερικές ιδέες και για σας που δεν αποφασίζετε να τα κόψετε πολύ κοντά αλλά και για τις πιο τολμηρές.





Το καρέ είναι μια ασφαλής επιλογή και εύκολο στην περιποίηση και στο styling. Σας δίνω μια ιδέα με μύτες και κοντή φράντζα.





Και ένα μονοκόμματο σοφιστικέ καρέ τύπου Amelie ή υιοθετώντας το σέξι look της Βαλεντίνας - αισθησιακής θεάς της δεκαετίας του ’80, αντικαταστάτρια της Εμμανουέλλας.







Αν έχετε πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για το μαλλί αλλά και γενικότερα για τον εαυτό σας, δώστε έναν τόνο μποέμ στο στυλ σας και τρέξτε να κουρευτείτε. Πιστέψτε με είναι πιο σέξι από μια καμένη αλογοουρά, την οποία έχουν υιοθετήσει πολλές μητέρες στο σχολείο που πηγαίνω την κόρη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου