Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Oprah said Good bye!

"Μετά από πολλή προσευχή και μήνες αρκετής σκέψης, έχω αποφασίσει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία του Oprah Winfrey Show", είπε η εν λόγω πρωινή βασίλισσα. "Τις επόμενες μέρες, μπορεί να ακούσετε πολλά από τον Τύπο για κερδοσκοπία και ότι γι’ αυτό λαμβάνω την παρούσα απόφαση… Ο πραγματικός λόγος όμως είναι ο εξής: Αγαπώ αυτό το show, είναι η ζωή μου. Και το αγαπώ αρκετά για να ξέρω ότι τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να πω αντίο. Τα είκοσι πέντε έτη ήταν ο τέλειος αριθμός μιας σοβαρής πορείας- η ακριβής σωστή στιγμή".
Η ίδια λέει ότι δεν έχει ακόμη σχέδια για το μέλλον, αλλά ένα δελτίο τύπου από τις παραγωγές Harpo δήλωσε ότι έχει σχέδια για να εμφανιστεί και να συμμετέχει στο νέο προγραμματισμό για το δίκτυο Oprah Winfrey, ένα εικοσιτετράωρο καλωδιακό δίκτυο που απεικονίζει το όραμα, και τα ενδιαφέροντά της. Η έναρξη του προγράμματος έχει τεθεί τώρα για τις Ιανουαρίου 2011.
Η ίδια η Winfrey στην εκπομπή της την προηγούμενη Παρασκευή ευχαρίστησε τους θεατές της που ήταν πιστοί της σχεδόν ένα τέταρτο αιώνα. Δήλωσε λοιπόν: «Αυτά τα χρόνια αγαπημένοι θεατές μου, έχετε εμπλουτίσει τη ζωή μου και όλοι με έχετε προσκαλέσει ευγενικά στα καθιστικά σας, στις κουζίνες σας, και στις ζωές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου