Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Και που είστε ακόμη!

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο, εκτός από την παρούσα κατάσταση της χώρας μας. Προσπαθώ να ξαναμπώ στο ρυθμό μου αλλά δεν μπορώ, πάνω που γράφω μια παράγραφο κάποιου θέματος και κάτι ακούω από τους γύρω μου ή κάτι διαβάζω στο internet, που με επαναφέρει στη δύστυχη "πραγματικότητά" μας.
Η φτώχεια και η ανέχεια σε μια χώρα αυξάνει την εγκληματικότητα Θα κοιτάμε να σώσουμε το τομάρι μας και την οικογένειά μας και δεν θα μας νοιάζει για το τι γίνεται δίπλα μας. Θα βλέπουμε εχθρικά όποιον έχει βρει δουλειά ή κατάφερε να αγοράσει αυτοκίνητο. Θα μας καίει μόνο να μη βγει το δικό μας σπίτι στο σφυρί και όχι τα νησάκια μας.
Οι λάθος χειρισμοί θα φέρουν κι άλλες πληγές στη χώρα, που το μόνο που δε θα μας πειράξει θα είναι αν πωληθούν τα ακατοίκητα νησιά μας. Ούτως ή άλλως θα στρέψουν το βλέμμα μας αλλού για να γίνει το "αλισβερίσι" χωρίς να το καταλάβουμε.
Λες να έχει δίκαιο ο "Κώστας" που λέει ότι επίτηδες βγήκε το video της Τζούλιας τη ίδια μέρα που ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα; Είδατε που τα "χώνεψε" ευκολότερα ο λαός; Ποιο πολύ ασχολήθηκαν τα μέσα με το θέαμα της Αλεξανδράτου που είχαν όλοι τίτλο: "Σάλος έχει προκληθεί σε όλη την Ελλάδα με το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου".
(Μπας και της είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα ο Γιωργάκης;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου