Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

TV News.


Καλή Σαρακοστή!
Έλειψα πολύ καιρό από το ιντερνετικό προσκήνιο, ε; Το ξέρω, αλλά στην ψυχολογική κατάσταση που βρισκόμουν ήταν αδύνατον να γράψω.
Δεν θα ήθελα να σας "φορτώσω" με τα δικά μου, γι' αυτό προχωράω γρήγορα στα θέματά μας.
Σήμερα είδα λίγο τηλεόραση και επειδή το πρωί βλέπω μόνο ΣΚΑΪ - τα πρωινάδικα δεν με ικανοποιούν ως θεατή - είδα στις 11:00 την εκπομπή "10 Years Younger" κι έπαθα ΣΟΚ!!! Έδειχνε την αμερικάνικη έκδοση. Έλεος, ποιος έχασε το στυλ για να το βρει η Αμερική. Και σας το λέω εκ πείρας. Διότι στην Callifornia, τουλάχιστον τον καιρό που πήγα εγώ, όλες κυκλοφορούσαν με τζιν σορτς, αθλητικά παπούτσια και πέντε ξανθές τρίχες μαζεμένες με κλάμερ. Η χειρότερη έκδοση που θα μπορούσε να υπάρξει. Φτηνή παραγωγή, κακογουστιά και ένα ντραπέ χρωματιστό μπλουζάκι που "πήγαινε" σε όλες και τις μεταμόρφωνε σε σικ κυρίες. Λες και αυτό που τις έλειπε ήταν το χρώμα στη γκαρνταρόμπα τους. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, τα 60 περιττά κιλά και τα κακοκουρεμένα μαλλιά χάθηκαν επειδή τις μακιγιάρανε λίγο και τους φόρεσαν ένα φουξ μπλουζάκι. Ούτε tips ομορφιάς και μακιγιάζ είδαμε, ούτε αξεσουάρ και πως να τα συνδυάσουμε, μόνο ένα γυάλινο κουτί στη μέση ενός δρόμου είδαμε, που είχανε κλεισμένες τις υποψήφιες προς "μεταμόρφωση" κυρίες και ο κόσμος τις κοιτούσε σαν να ήταν στη φορμόλη.
Βλέποντάς το, νοστάλγησα την πάντα γοητευτική και σικάτη Nikky Hamilton. Η αγγλική εκπομπή ήταν πολύ πετυχημένη και φυσικά η παραγωγή ήταν πολύ πιο ακριβή, αφού είχε πλαστικό χειρούργο, διάσημη οδοντίατρο - ορθοδοντικό, εξαιρετική αισθητικό, την Paula Reed διευθύντρια μόδας του περιοδικού Grazia και φυσικά τη Nikky τη Super Stylist.
Σας δίνω ένα μικρό δείγμα της αγαπημένης μου εκπομπής, αλλά ένα της αμερικάνικης . Θα παρατηρήσετε ότι αυτό που μετράει για τους Αμερικάνους είναι η έκθεση του ατόμου στο ευρύ κοινό.

The english version:

allowfullscreen="true" width="560" height="340">

The american version:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου