Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Κατευθυνόμενη είδηση... για ακόμη μία φορά!

Όπως επανειλημμένα σας έχω πει, αυτό το blog ασχολείται με όλους και με όλα. Τόσες μέρες δεν έγραφα γιατί δε με είχε αγγίξει κάτι τόσο έντονα που να ασχοληθώ μαζί του.
Σήμερα όμως βρήκα ευκαιρία να γράψω για το μέγα θέμα της ημέρας: "την τρομοκρατία".
Έβλεπα στις ειδήσεις του Mega την αναφορά για το θέμα και φυσικά τα συμπεράσματα των δημοσιογράφων. Θα αναφερθώ σε δύο απ' αυτά που άκουσα.
Το πρώτο είναι ότι οι δημοσιογράφοι πριν ακόμη δοθούν τα ονόματα και οι ηλικίες βγάλανε το πόρισμα ότι οι τρομοκράτες είναι πιτσιρικάδες από τις ομάδες αντίδρασης του Δεκεμβρίου του 2008.
Και το δεύτερ οείναι ότι όταν τελείωσε την ανταπόκρισή της η Καρχιλάκη από το πως προσέγγισαν το θέμα τα ξένα μέσα ενημέρωσης, καταλάβανε και το χαρακτήρα των πιτσιρικάδων. Οι ξένοι είπαν ότι η οικονομική κρίση και τα σκληρά μέτρα οδήγησαν σε αντίδραση στέλνοντας 12 βόμβες σε διάφορα σημεία της Αθήνας και στην Γερμανική Καγκελαρία. Και οι Έλληνες δημοσιογράφοι απάντησαν: "Είναι δυνατόν αυτοί οι πιτσιρικάδες να ενοχλήθηκαν από τις μειώσεις των συντάξεων και από την κατάργηση των επιδομάτων;"
Καλά, θα μας τρελάνουν; Δηλαδή ποιος θα κατασκεύαζε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς; Ο παππούς που με τα 540 € σύνταξη που μ' αυτά συντηρεί το σπίτι του και βοηθάει και τις οικογένειες των 2 παιδιών του που είναι άνεργα;

*Ζητώ συγνώμη για τυχόν συντακτικά λάθη, αλλά γράφω τόση ώρα με το παιδάκι μου πάνω απ' το κεφάλι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου