Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Steet fashion in Autumn - Δύσκολη εποχή...

Έχει λίγες μέρες που κατεβαίνω στη δουλειά στο κέντρο με το λεωφορείο και δεν αντέχω να βλέπω άλλο tank tops με καλσόν και μπότες, ούτε και πέδιλα με πλεχτό ζιβάγκο.
Τι να κάνω? Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολος αυτό ο καιρός και κάθε μέρα δεν ξέρουμε τί να φορέσουμε, όμως υπάρχει λύση.
Πρώτα ας δούμε τις επιλογές στα παπούτσια. Βρε κορίτσια, γιατί νομίζετε ότι βγαίνουν οι μπαλαρίνες αυτή την εποχή (και την άνοιξη επίσης) στις βιτρίνες? Ξεκινάς το πρωί από το σπίτι με ηλιοφάνεια και ζέστη και αποφασίζεις να φορέσεις πέδιλα. Στο δρόμο μετά από 2 ώρες ή σχολώντας από τη δουλειά σε πιάνει μια μπόρα και βουτάει το πέδιλο μέσα στη λάσπη.

Από την άλλη, το επόμενο πρωί (αφού δεν σταμάτησε να βρέχει από την προηγούμενη), φοράς μπότες - που από τα νεύρα σου κατέβασες από το πατάρι - αλλά τα ρούχα σου είναι ακόμη καλοκαιρινά. Στη μία η ώρα το μεσημέρι έχει 28 βαθμούς και τα πόδια σου έχουν "ανάψει", αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει να περιμένεις να σχολάσεις και να πας σπίτι να τις ξεφορτωθείς.



Λύση: Αν κρυώνετε προτιμήστε τα παντελόνια και όχι φούστες με καλσόν (ακόμη).


Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή πουκάμισο και από πάνω ένα σακάκι- ζακετάκι κάτι ελαφρύ πάντως, για να μη σας "κόψει" τα χέρια όταν θα' χει ζέστη.
Και φυσικά ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Εάν κρυώνουν πολύ τα πόδια σας ή σας "χτυπάνε" τα κλειστά παπούτσια, υπάρχουν πολλών ειδών καλτσάκια λεπτά, πέλματος, μέχρι τον αστράγαλο ή ως το γόνατο που διατίθενται: ω, τι σύμπτωση! στο κατάστημα της αδερφής μου, Βλάλη 1 με Σπανδώνηλίγο πιο πάνω από τον Υφαντίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου