Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Τα δώρα των Χριστουγέννων!

Λοιπόν, νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να ασχοληθούμε με την πιο δημοφιλή -και πολυέξοδη- γιορτή του χρόνου। Αφιερώνω το παρακάτω άρθρο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.Ξέρω ότι πολλές από σας και κυρίως οι παντρεμένες έχετε ήδη βάλει στη λίστα σας τα δώρα που προορίζονται για τα βαφτιστήρια, τους κουμπάρους, τους γονείς και τον σύζυγο. Σας δίνω ιδέες πρωτότυπες και οικονομικές, για σας και τους αγαπημένους σας ή να τους παραπέμψετε στο blog μου (μπας και ανεβάσω τα hit μου). Έτσι κι αλλιώς η κίνηση μετράει και όχι η αξία.

Η βίβλος του στυλ για τις ορκισμένες fashionistas.
Ναι, αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν επιθυμούν κάτι αναγκαίο, ζητούν όμως κάτι ξεχωριστό.


Ένα καλάθι με προϊόντα μπάνιου και χαλάρωσης. (Αλλά αν πρόκειται για μητέρες δώστε τις και λίγο χρόνο για να το απολαύσουν πραγματικά).



Ένα διακριτικό κόσμημα. Μπορεί για μια μεγάλη υποχρέωση ή για τη σύντροφο της ζωής σας να είναι ένα μοναδικό κομμάτι κοσμηματοπωλείου,ή ένα κομψοτέχνημα των διάφορων καταστημάτων accessories, που ομολογώ είναι πλέον πολύ πιο όμορφα από τα ακριβά κοσμήματα.

Ένα κομψό νεσεσέρ με πινέλα μακιγιάζ ή σύνεργα μανικιούρ με βγάζει ασπροπρόσωπη σε πολλές υποχρεώσεις.



Μια επίσκεψη -με κουπόνι δώρου- για επίσκεψη σε foot spa. Εμφανίζεστε με υπέροχο μανικιούρ - πεντικιούρ στις γιορτές. Τι τέλεια χαλάρωση όταν θα βρίσκεστε σε ένα τέτοιο χώρο!


Τι πιο γλυκό και Χριστουγεννιάτικο από ένα κουτί σοκολατάκια πολυτελείας Μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια σε ένα ωραία στολισμένο καλάθι είναι super.



Μην σκεφτείτε ποτέ αυτές τις μέρες να κάνετε δώρο σε μητέρες-νοικοκυρές είδη οικιακής χρήσης. Απαγορεύονται ρητά gadgets κουζίνας, βιβλία μαγειρικής και οδηγοί αδυνατίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου